Goed nieuws voor Hiphop liefhebbers! Nog een week te gaan, en dan vindt het Streetstyle dance event Break A Leg plaats in de Meervaart in Amsterdam. Op deze dag nemen meer dan 800 hiphop dansers uit o.a. Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, India, Tunesië & Marokko het tegen elkaar op in toffe battles. Er zullen onder andere crewcompetities, battles, showcases, dj’s, live art en een urban artmarket zijn. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat wordt er gebattled door de beste hiphop dansers en crews

Ook dit jaar bestaat de jury weer uit de top van de Nederlandse Hiphop dansindustrie namelijk Menno van Gorp, NiksOne, Bo van Hoorn, Andreas Wicked, Laquelle Galdey, Giovani ‘Dimension’ Vreede, Herrie the Robot, Sarada Sarita (SaSa) en Gil the Grid. 800 deelnemers strijden in drie categorieën (crew competitie, 2-vs-2 breaking battle en 1-on-1 all styles battle) voor de Break A leg 2016 Awards.

Datum: Zondag 21 februari 2016

Tijd: 11:00-22:00 uur

Locatie: De Meervaart, Meer en Vaart 300 Amsterdam

Kaarten vanaf € 7,50 p.p. (www.meervaart.nl)

Aanmelden voor de Crew Competition of Battles via www.break-a-leg.nl

Share.

About Author