Welke oefeningen willen jullie?

10
Hallo dansliefhebbers,

De afgelopen weken konden jullie op een poll op mijn blog stemmen, met de vraag: ‘Wat mis je aan mijn blog? Informatie over…’ Er waren meerdere antwoorden mogelijk, maar de meerderheid van jullie koos voor: ‘…bepaalde dansoefeningen’. Jullie willen dus graag meer te weten komen over danspassen en bijbehorende oefeningen. Dat is goed voor mij om te weten, maar het is nog steeds een vrij ruim begrip.

Ik zou graag wat specifieker weten wat voor dansoefeningen jullie op mijn blog willen zien. De komende weken, vooral ook in de kerstvakantie, ga ik weer druk aan de slag om filmpjes en foto’s te maken. Een aantal aanvragen die ik heb binnengekregen zijn:

  •  Oefeningen & uitleg ter verbetering van de penché
  • Oefeningen & uitleg voor de pirouette en dedans en fouettés
  • Oefeningen om net het laatste stukje van de spagaat en split te kunnen doen
  • Uitleg over het verschil tussen de 1ste, 2de, 3de en 4de arabesque
  • Warming-up oefeningen (om op te warmen vóór het stretchen)

Heb je toevoegingen? Laat het me dan weten onder dit bericht. Wie weet zie je je aanvraag binnenkort op mijn blog verschijnen! Ook aanvragen voor artikelen met andere onderwerpen zijn welkom. 🙂

Groetjes, Heleen

Share.

About Author