You know you’re a dancer when…

4

Hee balletliefhebbers,

Net toen ik gisteren de nieuwsbrief van juli verstuurde, ontdekte ik iets heel interessants. Wie het heeft bedacht, en waarom, weet ik niet. Het is een soort spel. Er is een zin die je moet afmaken. Die zin luidt: ‘Your know you’re a dancer when…’
Ik bekeek een paar van die quotes en het was heel grappig: in veel quotes herkende ik mezelf. Tot nu toe dacht ik dat ik de enige ben die dit soort rare tics (als je het zo kunt noemen) heb, maar het tegenovergestelde is het geval.
Misschien komen de uitspraken jullie, degenen die dansen, ook bekend voor! Je kunt ze natuurlijk ook zelf bedenken en ze aan me laten weten. Als ik nog meer leuke vind zal ik die posten!

 

Bron van deze afbeeldingen: http://youknowyoureadancerwhen.tumblr.com/

 

Share.

About Author